Μικροδερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Η μέθοδος ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους επιτυγχάνει απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτό γίνεται μέσω μιας συσκευής, η οποία εφαρμόζει τοπικά υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων.

Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα στο σημείο που εφαρμόζεται η θεραπεία γίνεται πιο φρέσκια και ελαστική.

Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία και ασφάλεια σε όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Απευθύνεται σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό, αλλά και σε δέρματα με έντονη παραγωγή σμήγματος και λιπαρή επιδερμίδα. Επίσης, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων και μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος, κάνοντας τους πόρους να δείχνουν σταδιακά πιο μικροί.

Εκτός από το πρόσωπο μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του σώματος για την αντιμετώπιση κηλίδων, ουλών ή ραγάδων. Γενικά δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και η επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες είναι άμεση.

Η μέθοδος είναι απόλυτα φυσική, ανώδυνη και αναίμακτη.
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι αισθητά βελτιωμένο. Η επιδερμίδα αποκτά ομοιόμορφο χρώμα, ελαστικότητα και λεία όψη.


ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ
Παντελής Σουβατζίδης
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Ειδικευμένος στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική κλινική της Siena Ιταλίας και στις ΗΠΑ Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ

Ερμού 75 (Πλατεία Αγ. Σοφίας)Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310242033, Fax: 2310242033